La Flins va fi produs Clio Campus, o versiune a modelului Clio II, incepand din luna iunie pana in octombrie 2009. Productia la Flins va ajunge la 700 de unitati pe zi, in total 8.000 de unitati Clio Campus.

Cea de-a doua generatie a modelului Clio a fost inlocuita cu un model nou in 2005. Clio II a fost fabricat la Strasbourg in Franta, Bursa in Turcia si Novo Mesto in Slovenia.

Clio III este construit in Strasbourg, Delhi si Bursa.

Renault va mari productia la fabrica Flins din Franta, ca urmare a cererilor inregistrate prin programul de casare pentru modelele Twingo si Clio in Europa, potrivit companiei.

Prin mutarea productiei Clio Campus din Novo Mesto Slovenia in Franta, Renault va putea produce mai multe modele Twingo in Slovenia.

Noua decizie Renault conduce la crearea a 400 de locuri de muncă suplimentare la fabrica Flins. Noii angajati la Flins vor fi cei care au fost dati afara de la fabricile Sandouville si Cleon din Franta.

Renault si PSA/Peugeot-Citroen au primit cate 6 miliarde de euro de la guvernul francez, pentru a mentine productia in Franta.