AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Infiniti, Maserati si Segway in Romania, inaugureaza pe 7 octombrie primul sau complex auto integrat din Bucuresti, in Colentina.
Complexul auto integrat (showroom, service, piese de schimb) a necesitat o investie de peste 5 milioane euro. Noul spatiu are o suprafata totala de 4.453 mp, din care 2.617 mp revin constructiei. In noul complex lucreaza in prezent 45 de angajati.

Compania a inaugurat in iulie doua noi centre integrate de vanzari si service, unul in Focsani si unul in Iasi, investitii de 7 milioane euro realizate de partenerii Auto Tivoli si Auto Padova. Anul acesta, partenerii AutoItalia din Tulcea si Bacau au investit 1,5 milioane de euro, respectiv 2,5 milioane de euro in noi complexuri auto, ce urmeaza a fi inaugurate oficial.

Reteaua AutoItalia are 34 de concesionari la nivel national. Investitia totala a AutoItalia Group si a patenerilor sai in reteaua de dealeri se ridica anul acesta la cca. 22 milioane euro. AutoItalia va junge anul acesta la 38 de sedii pe plan local, plus unul in Chisinau.

AutoItalia a devenit din luna iulie reprezentantul oficial al marcii Infiniti in Romania. Compania urmeaza sa deschida un showroom Infiniti pana la finalul anului.

Anul trecut, AutoItalia a comercializat in Romania peste 16.200 de autovehicule, cu 0,4% mai putin decat in 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Auto Italia, vanzari in crestere cu 38% in 2015
Setari Cookie-uri