Constructorul roman de automobile Dacia va lansa in Franta o serie speciala Black Line disponibila pentru modelele Sandero, Logan MCV si Logan, potrivit dacia.fr
Noua gama Black Line va fi cea mai scumpa, diferenta de pret fata de un Sandero Laureate va fi de 300 euro, iar fata de un Logan MCV Laureate va fi de 500 euro.

Dotarile in plus fata de Laureate sunt vopsea metalizata, volan imbracat in piele, radio CD cu MP3, comenzi pe volan, masca neagra pentru faruri (la Sandero), tapiterii noi avand cusaturi negre.

Sandero Black Line va costa 9.600 euro pentru motorul 1.2 16V, Logan Black Line circa 11.000 euro pentru 1,4 MPI 75 LPG, iar Logan MCV Black Line va avea un pret de 13.350 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri