Dacia a anuntat preturile modelului care va fi lansat astazi la Geneva: Duster, primul sau SUV.
Incepand de astazi, 2 Martie, Dacia Duster poate fi comandat in oricare din cele 100 de showroom-uri Dacia.

Dacia Duster este disponibil in Romania de la 10.500 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x2 si de la 12.300 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x4.

Masina e disponibila in trei versiuni de echipare: Duster, Ambiance si Laureate. In cazul versiunii de echipare Laureate, pretul pentru varianta 4X4 ajunge la 15.600 euro. (vezi tabel)

Dacia Duster are emisii scazute de CO2, respectand astfel mediul inconjurator. In varianta diesel, Dacia Duster emite de la 135 g de CO2/km pentru versiunea 4x2 – purtand deci eticheta Dacia eco – si 145 g de CO2/km pentru versiunea 4x4. Vezi cum arata modelul 4x4 Duster de la Dacia

Dacia Duster este un 4x4 destinat tuturor categoriilor de clienti, beneficiind de o garantie de 3 ani sau 100.000 km.

Dacia Duster este fabricat la uzina din Mioveni. El va fi comercializat progresiv (in versiunile 4x2 si 4x4) in Europa, Turcia, Africa si in Orientul Mijlociu incepand cu sfarsitul lui martie 2010.

Lansarea se va face progresiv in diferitele regiuni ale lumii, sub marca Renault sau Dacia, asa cum este deja cazul modelelor Logan si Sandero.
Modelul Duster va fi lansat sub marca Dacia in primavara anului 2010 in Europa, Turcia, Africa si Magreb. El va completa gama Dacia, aflata in expansiune pe majoritatea acestor piete. Pe langa cele trei vehicule de persoane pe care le comercializeaza in prezent: Sandero, Logan si Logan MCV, Dacia s-a instalat deja si in segmentul de vehicule utilitare cu modelele Logan VAN si Logan Pick-Up.

Incepand din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.

Afla preturile Dacia Duster si ale competitorilor


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Papa Francis a primit cadou un automobil Dacia Duster