Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, organizeaza cea de-a doua competitie nationala de condus eficient, in parteneriat cu Grupul Rompetrol.
Honda GreenChallenge isi doreste sa micsoreze impactul sofatului agresiv asupra mediului inconjurator si asupra celorlalti participanti in trafic.

In 2009, consumul realizat de Honda a fost de 4,3 litri/100 km cu o Honda CR-V.

La prima editie, Honda Trading Romania a reusit sa atraga peste 38.000 de vizitatori, dintre care peste 2.400 s-au inscris in concurs.

Concurentii vor sofa virtual, cat mai ecologic si eficient pentru a obtine un punctaj cat mai mare intr-un timp record.

Modelele Honda participante la competitie sunt Honda Accord 2.2 Diesel, Honda Insight Hybrid si Honda Jazz 1.4.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, și-a inceput activitatea in septembrie 2006 in calitate de distribuitor autorizat al automobilelor Honda in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F