Ford a dezvaluit in Europa primele poze ale modelului Mondeo facelift, ce urmeaza sa fie prezentat in august la Salonul Auto de la Moscova, potrivit motoring.co.uk.
Toate cele 3 versiuni de caroserie au fost restilizate si vin cu noi motorizari si echipari.

Noul Mondeo vine cu faruri de zi cu LED-uri. La interior vor fi gasite un sistem de navigatie prin satelit si un sistem audio premium cu amplificator.

Motorizari noi sunt doua, 2 litri Ecoboost 240 CP si 2,2 diesel 200 CP, care apare in 2011.

In iulie, Ford va lansa pe piata noile Ford S-Max si Ford Galaxy.

Ford Romania va prelua in luna august de la Romcar intreaga responsabilitate cu privire la reteaua de vanzari si service.

Compania vrea sa-si extinda in timp acoperirea in 7 orase, Botosani, Slobozia, Tulcea, Giurgiu, Zalau, Vaslui, Calarasi. In prezent, Ford are pe plan local 34 de centre de vanzari si service.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri