Producatorul de masini sport Porsche a fabricat autoturismul Panamera cu numarul 25.000 pe cea de-a patra linie de productie, la zece luni de la inceputul vanzarilor in uzina din Leipzig.

In landul Saxonia, in afara de Panamera, se produce si noua generatie a SUV-ului sportiv Cayenne.

Autoturismul aniversar, un Panamera rosu rubin cu un motor extrem de eficient de 3.6 litri in sase cilindri (300 CP), va fi livrat unui client din SUA.

„Suveranitatea modelelor noastre Panamera V6 convinge clientii din toata lumea. Eficienta si sportivitatea provoaca entuziasm chiar si in SUA, o tara cu inclinatie catre motoarele V8. In limuzina cu patru usi, acestea se imbina cu exclusivitatea clasei de lux si confort“, a declarat Bernhard Maier, Porsche executive vice president sales and marketing.

Cea de-a patra linie de productie este pe piata incepand cu septembrie 2009, cu Panamera S si Panamera 4S, variante de motorizare in 8 cilindri, avand 400 CP, precum si cu Panamera Turbo (500 CP).

Paleta de produse este intregita incepand cu mai 2010 de Panamera si Panamera 4, cu motorizari V6.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F