Noul Ferrari Four (FF), primul model cu tractiune integrala al constructorului italian, va fi lansat in martie la Salonul Auto de la Geneva, iar in Romania va ajunge in luna iunie, a anuntat importatorul marcii pe plan local, Forza Rossa.

"Forza Rossa va avea alocate 4 unitati in acest an. Prima masina va sosi in Romania in luna iunie", se arata intr-un comunicat al companiei.

Ferrari Four este primul model de serie cu tractiune integrala creat de Ferrari. Noul model are o greutate cu 50% mai mica decat a unui sistem conventional de tractiune integrala, pastrand totusi distributia ideala a greutatii pentru un automobil (53% pe puntea din spate).

Modelul are un motor cu injectie directa cu o cilindree de 6.262 centimetri cubi care ofera o putere maxima de 660 CP la 8.000 rpm. FF poate sa atinga viteza de 100 km/h in 3,7 secunde.

FF are 4 locuri si un portbag cu o capacitate de 450 litri, ce poate fi extins la 800 litri. Modelul FF beneficiaza de o serie de accesorii si optiuni ce pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor.

Sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) controleaza dealerul Ferrari, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%). Celalalt actionar al Forza Rossa, cu o detinere de 13,6%, este un cetatean italian, Leo Taroni.

In 2009, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cu un profit net de 300.000 de euro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Setari Cookie-uri