"Forza Rossa va avea alocate 4 unitati in acest an. Prima masina va sosi in Romania in luna iunie", se arata intr-un comunicat al companiei.

Ferrari Four este primul model de serie cu tractiune integrala creat de Ferrari. Noul model are o greutate cu 50% mai mica decat a unui sistem conventional de tractiune integrala, pastrand totusi distributia ideala a greutatii pentru un automobil (53% pe puntea din spate).

Modelul are un motor cu injectie directa cu o cilindree de 6.262 centimetri cubi care ofera o putere maxima de 660 CP la 8.000 rpm. FF poate sa atinga viteza de 100 km/h in 3,7 secunde.

FF are 4 locuri si un portbag cu o capacitate de 450 litri, ce poate fi extins la 800 litri. Modelul FF beneficiaza de o serie de accesorii si optiuni ce pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor.

Citeste si:

Sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) controleaza dealerul Ferrari, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%). Celalalt actionar al Forza Rossa, cu o detinere de 13,6%, este un cetatean italian, Leo Taroni.

In 2009, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cu un profit net de 300.000 de euro