“Un lider nu este superman, dar isi ia alaturi oameni care sa poata face tot ce nu stie el”, a explicat Pascariu.

Presedintele UniCredit Tiriac Bank a mai spus ca fiecare persoana trebuie sa isi stie foarte bine locul pe care il ocupa intr-o echipa, i-a indemnat pe participanti sa faca greseli la tinerete, sa isi asume cat mai multe riscuri si sa isi caute punctele forte care ii recomanda pentru pozitii de leadership.

“Cartile, oamenii si deciziile sunt cele care stabilesc cum ne diferentiem noi cei de acum de noi cei de peste cinci ani”, a mai spus Pascariu.

Presedintele Unicredit crede dupa fiecare esec e necesara o analiza a viziunii, echipei si a obiectivelor si ajustarea fiecaruia dintre acestea.

Dan Pascariu si-a inceput cariera la Banca Romana de Comert Exterior in anul 1973, devenind presedinte si CEO al acestei banci in 1990.

Citeste si:

In urma fuziunii cu subsidiara locala UniCredit, din iunie 2007 este Presedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank.

Este fondatorul si primul presedinte (intre 1991 si 1994) al Asociatiei Romane a Bancilor, precum si cofondator si profesor asociat al Institutului Bancar Roman.

Leaders School este o scoala de leadership care ofera tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani posibilitatea de a se intalni cu lideri din diferite domenii.

Citeste si Recomandarile academicianului Constantin Balaceanu-Stolnici pentru lideri