"In procesul de recrutare, aspiratiile tinerilor sunt la fel de importate ca si experienta din CV, deoarece ne dorim oameni motivati sa-si puna amprenta asupra mediului de afaceri viitor”, a spus Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte Romania.

Cel mai recent studiu Deloitte Millennial Survey, recent publicat, arata ca noua generatie de lideri cauta angajatori cu valori si aspiratii comune, care ofera oportunitati de leadership si mentorat si incurajeaza echilibrul cariera-viata profesionala.

Pe langa experienta sau educatia aplicantilor, ne intereseaza foarte mult personalitatea si valorile lor, ce ii motiveaza si cum vor sa arate viitorul lor

In cadrul acestei campanii de recrutare are loc si cea de-a doua editie a Deloitte Students’ Academy, prin intermediul careia studentii in ani terminali au posibilitatea de a afla, in cadrul unor ateliere sustinute de specialistii firmei si a unor sesiuni de shadowing cu managementul companiei o perspectiva reala despre lucrul intr-o firma de consultanta multinationala. La finalul programului, studentii pot primi oferte de angajare.

Programul este deschis absolventilor care doresc sa faca parte din echipa Deloitte si care urmeaza sa finalizeze anul acesta studiile sau le-au finalizat in ultimii doi ani.

Citeste si:

Deloitte va organiza o serie de activitati la care sunt asteptati studentii si absolventii de studii economice si nu numai, in perioada martie-aprilie pe teme practice de Audit si Consultanta fiscala, dar si seminarii de cariera si vizite la sediul Deloitte.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiarai. Compania are in Romania circa 600 de angajati.

Sursa foto: wavebreakmedia, Shutterstock