Membrii generatiei Millennials sunt foarte putin loiali job-ului, majoritatea fiind intr-o permanenta cautare de noi oportunitati de cariera. Doi din trei Millennials sunt pe picioar de plecare, a declarat Alecsandra Ionita, wellbeing specialist SmartExperince, in cadrul conferintei HR 2.0, organizata de wall-street.ro.

Principalele motive pentru care tinerii din generatia Millennials aleg sa paraseasca o companie sunt faptul ca nu le este apreciat corect potentialul, precum si cele de natura financiara, etice sau sociale sau faptul ca percep corporatia ca o entitate negativa.

Astfel, potrivit studiului “Deloitte 2016 Millennial Survey”, 2 din oricare 3 respondenti spera ca anul 2020 sa nu ii prinda in aceeasi companie.

In 2016, 21 din 52 de companii partenere SmartExperience aveau urmatoarea structura: Generatia Y (20-35 de ani) - 55%, Generatia X (36-46 ani) - 29% si Generatia Baby Boomers (47-59 ani) - 16%.

Partenerii Conferintei HR 2.0. sunt Lugera, Flanco si Smart Experience.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri