Povestea incepe la Dealu Mare, pe colinele insorite de la Ceptura, acolo unde se afla viile si Crama SERVE. Mihaela Tyrel de Poix, director general SERVE, povesteste ca a ajuns in domeniul vinului „absolut intamplator”, scrie Revista CARIERE.

A inceput sa lucreze, in urma cu mai bine de doua decenii, cu contele francez de origine corsicana Guy Tyrel de Poix, care i-a devenit si sot – „o persoana extrem de pasionata, care m-a facut sa ma las cucerita de acest domeniu”.

Antreprenoarea spune ca SERVE este prima firma privata de vinuri din Romania de dupa Revolutie. Fondata in 1993, cei doi au ales pentru cresterea vitei-de-vie regiunea Dealu Mare, pentru ca acolo au gasit o exploatatie mica pentru acea perioada, sub 1.000 de hectare, la Ceptura. „Am retehnologizat crama existenta, am creat gama Vinul Cavalerului, care a iesit pentru prima oara pe piata in 1994. In 1995 am avut prima recolta”, spune Mihaela Tyrel de Poix.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri