Pascal Cassecuelle a preluat conducerea diviziei de Crop Science rezultata din combinarea Bayer si Monsanto, coordonand operatiunile pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova. De asemenea, Pascal Cassecuelle ramane in functia de Director General al Bayer Romania si Senior Bayer Representative pentru Bayer la nivelul grupului de tari Romania, Bulgaria si Moldova.

"Planeta Pamant a lansat o invitatie la cina in anul 2050 pentru 1 miliard de oameni, iar fermierii ar trebui sa puna hrana pe mesele din intreaga lume si sa creasca productia cu 50%, confruntandu-se in acelasi timp cu consecintele schimbarilor climatice, eroziunii solului sau a deficitului de apa. Iar anul 2050 nu este departe, ci la doar 30 de recolte distanta", a spus Pascal Cassecuelle, potrivit unui comunicat de presa.

Prin combinarea portofoliilor de seminte, produse de protectie a plantelor si a platformei digitale, scopul Bayer este de a dezvolta solutii personalizate adaptate fiecarei ferme si fiecarui teren.

“Ma simt privilegiat sa conduc noua noastra divizie combinata Cropscience pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Moldova, unde ocupam pozitia numarul unu si beneficiem de dezvoltarea puternica a Climate Corp pentru agricultura digitala si a facilitatii noastre pentru productia locala de seminte de la Sinesti. De asemenea, vreau sa mentionez prezenta puternica a diviziei Seminis in piata de seminte de legume. Principala mea prioritate pentru anul 2019, ca lider al noii organizatii combinate, este aceea de a ma asigura ca proiectam echipa noastra din divizia Cropscience intr-un mod in care veti continua sa ne vedeti, ca pe un partener de incredere", a adaugat Pascal Cassecuelle.

Pascal Cassecuelle a preluat rolul de lider al diviziei Bayer Crop Science in februarie 2017, iar din august 2017 se afla la conducerea Bayer pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova. In Romania, Bayer are 300 de angajati si vanzari cumulate de aproximativ 280 milioane de euro.

Citeste si:
Bayer donează 386.000 de lei pentru susținerea spitalelor din România
Bayer s-a alăturat campaniei...

Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul Stiintelor Vietii, respectiv sanatate si agricultura. In anul fiscal 2018, Grupul avea aproximativ 117.000 de angajati si a inregistrat vanzari de 39,6 de miliarde de euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde de euro, iar cele cu Cercetarea si Dezvoltarea la 5,2 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Monsanto (Bayer) se confrunta cu 8.000 procese impotriva glifosatului
Setari Cookie-uri