Luxoft România, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software şi soluţii IT din România, a ajuns la un total de 2.000 de angajați în București și în țară, dintre care aproape 500 au ales să lucreze exclusiv de acasă. Până la finalul anului, compania intenționează să recruteze încă 150 de angajați.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii? Te invităm să urmărești evenimentul Reshaping HR: Ce contează în lupta pentru atragerea și reținerea talentelor care va avea loc pe 21 octombrie 2021. Te poți înscrie AICI, gratuit!

Luxoft România a fost una dintre primele companii de pe piața locală care au implementat un sistem de lucru 100% remote pentru angajați curenți și viitori. În decembrie 2020, compania a deschis primele poziții permanent remote și a angajat până acum peste 300 de programatori, în urma unui proces de recrutare integral la distanță, reușind să își extindă echipa în afara Bucureștiului, în Cluj, Iași, Timișoara și Brașov.

În tot ce a presupus adaptarea la munca de acasă, am depus eforturi pentru a implementa politici avatajoase pentru toate grupurile de angajați și după pandemie. Am păstrat un dialog continuu cu echipele Luxoft România pentru a întelege care sunt preocupările, grijile și nevoile lor și pentru a adopta, în consecință, fluxuri și programe de lucru adaptate preferințelor lor. Ne bucurăm că am reușit astfel să consolidăm și extindem echipa și în afara Bucureștiului.

Retail jobs

Monica Mardare, director HR Luxoft România

Luxoft RomaniaLuxoft România a investit în dezvoltarea profesională a angajaților, iar unele dintre cele mai accesate programe interne în perioada pandemiei au fost Internal Mobility si Centrul de Training, platformă de reskilling și upskilling care le oferă angajaților posibilitatea de a-și construi o nouă direcție profesională în cadrul companiei.

Anual, peste 350 de angajați Luxoft România au parte de programe de formare profesională pentru îmbunătățirea sau dobândirea unor abilități noi. Angajații optează în general pentru programele de Leadership, Software Development, Software Administration, DevOps, Script Languages, programele de soft skills, precum și programele pentru dezvoltarea profesională a celor ce se află la inceputul carierei, precum Corporate Junior Program.

Citeste si:
Banca Transilvania își face propria companie de tehnologie: ce e...
Banca Transilvania își face...

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri