La un an de la deschiderea oficială a Centrului său de Excelență din România, Booking Holdings anunță inaugurarea unui nou etaj de birouri în clădirea U•Center. Compania va recruta, de asemenea, încă 500 de noi angajați, în următorii cinci ani. În total, investițiile pe aceste două paliere de business se ridică la 100 de milioane de euro.

În prezent, Centrul numără peste 300 de persoane, angajați proprii și cei prin parteneriatul cu Infosys. De asemenea, au fost adăugate specializări noi, atât în domeniile deja existente, cât și în cele recent introduse, de la securitate cibernetică și monitorizarea fraudelor, la dezvoltare de aplicații, marketing, achiziții, asistență IT, servicii de business globale, optimizare financiară, analiză de date și managementul proiectelor.

Noul etaj are o suprafață de 4.000 de metri pătrați, iar spațiul total de birouri, pe cele două nivele, este de 8.000 de metri pătrați. Cel de-al doilea etaj urmează aceleași principii de design ca ale primului etaj și are ca scop crearea unei experiențe flexibile pentru angajații Booking Holdings.

Suntem încântați să ne extindem prezența în România. Cum planurile noastre viitoare presupun atingerea pragului de 500 de angajați în cinci ani de la deschidere, ne-am mărit spațiul pentru a permite integrarea celor care s-au alăturat deja echipelor noastre, dar și a colegilor care vor urma.

Anca Fotache, General Manager, Booking Holdings România

De la spații de lucru individuale până la zone de colaborare moderne, dotate cu tehnologie video, precum și săli dedicate proiectelor creative și sesiunilor de tip scrum, noul etaj include o gamă largă de spații, o zonă de jocuri de societate și de minigolf și terase în aer liber.

Booking Holdings Romania este situat în zona Tineretului și a fost creat pentru a sprijini brandurile Booking Holdings odată cu creșterea cerințelor de afaceri. Centrul de Excelență oferă acces la specialiști de înaltă calificare și la cele mai bune practici din industrie, dar și oportunități de colaborare între toate brandurile și diviziile de business ale Booking Holdings.

Booking este una dintre cele mai populare platforme de rezervări de călătorii din lume, fiind o afacere deschisă de un antreprenor olandez, în 1996. Brandul Booking.com apare abia în anul 2000, urmând ca cinci ani mai târziu platforma să fie cumpărată de grupul american Priceline Group. Compania este prezentă în peste 220 de țări și teritorii și furnizează suport în aproximativ 40 de limbi, printre care și română.

Sursa foto: Booking Holdings

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri