Ahold Delhaize, care deţine lanţul de magazine Mega Image, va lansa un hub de tehnologie în Bucureşti şi îşi propune să atragă peste 250 de specialişti în domeniul tehnologic, pentru a dezvolta inovaţii în experienţa şi serviciile oferite clienţilor pentru brandurile europene care fac parte din grup, conform Agerpres.

"AD/01 va juca un rol esenţial în consolidarea grupului Ahold Delhaize, ca parte a ecosistemului digital, de date şi tehnologie. Echipele din noul hub tehnologic vor fi implicate într-o gamă largă de proiecte, de la dezvoltare web şi aplicaţii, până la suport şi iniţiere de proiecte strategice în domeniile eCommerce, Infra, Data, Loyalty, Core Retail şi nu numai", se arată într-un comunicat al grupului.

Angajări în IT: Procesele de recrutare au în focus piaţa din România

Procesele de recrutare au în focus piaţa din România, care are deja o bază de specialişti în domeniul tehnologic, recunoscută la nivel european.

"Pe măsură ce nevoile clienţilor noştri evoluează, apar noi provocări, motiv pentru care lansăm acum AD/01. Acest hub tehnologic va reuni cei mai buni specialişti din domeniul IT&C pentru a dezvolta inovaţii care servesc consumatorilor de astăzi şi de mâine, pentru toate brandurile noastre europene. Astfel, am ales să investim mai departe pe piaţa din România, unde avem deja o prezenţă solidă prin brandul nostru local, Mega Image", a declarat Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europa & Indonezia, potrivit comunicatului citat.

Ahold Delhaize este unul dintre cei mai mari jucători din retail la nivel global în segmentul de supermarketuri şi comerţ online. Mărcile locale din portofoliu deservesc 63 de milioane de clienţi în fiecare săptămână, atât în magazine, cât şi online, în Statele Unite, Europa şi Indonezia. Împreună, aceste mărci au peste 400.000 de angajaţi în 7.716 de magazine alimentare şi de specialitate şi includ cel mai mare retailer online din Benelux şi cei mai importanţi comercianţi online din Benelux şi Statele Unite.

Cu sediul central în Zaandam, Ţările de Jos, Ahold Delhaize este listată la bursele Euronext Amsterdam şi Bruxelles, iar certificatele sale de depozit americane sunt tranzacţionate pe piaţa over-the-counter din SUA şi cotate pe piaţa internaţională OTCQX.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 975 de magazine, sub mărcile Mega Image şi Shop&Go.

Sursa foto: Mega Image

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri