Irina Stanciulescu s-a alaturat echipei Chainsaw Europe, in calitate de New Business Producer. Cu o experienta de peste 5 ani in productie si postproductie, Irina va avea ca principala responsabilitate identificarea noilor oportunitati de business ale Chainsaw pe piata locala.

Pe parcursul ultimului an, Irina a ocupat functia de Head of AV/Photo Producer la Graffiti BBDO, iar anterior acestei pozitii a lucrat ca AV/Photo Producer la Lowe & Partners (ianuarie 2005 – septembrie 2006). De asemenea, Irina a colaborat si cu Saga Film (octombrie 2002 – ianuarie 2004), in calitate de Post-Production Manager.

De-a lungul experientei sale, Irina a lucrat pentru clienti ca: Pepsi, Coca-Cola, Dacia Group Renault, Orange, Masterfoods, Wrigley, Procter&Gamble, Allianz-Tiriac, Banca Romaneasca, Timisoreana, Stella Artois, TNT, Dakino.

Irina are 27 de ani si este absolventa a Sectiei de Publicitate si Relatii Publice a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. Printre hobby-urile sale se numara grafica, design-ul si filmele.

Chainsaw Europe este singura companie specializata de pe piata autohtona ce asigura servicii integrate de post productie, imbinand experienta, tehnologia si know-how-ul expertilor americani in acest domeniu cu talentul si creativitatea editorilor din Europa de Est. In prezent, compania continua sa-si extinda activitatea spre productii destinate retelelor de televiziune si industriei de film. Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California. In Statele Unite, Chainsaw este compania de post productie a unora dintre cele mai celebre show-uri de televiziune, precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Movie Awards sau productia “American Idol”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »