Kinga Daradics este noul CEO si country retail manager pentru MOL Romania, in locul lui Szabolcs Ferencz, care a fost promovat la sefia unei divizii nou-infiintate la nivel de grup.

"Kinga Daradics si-a inceput cariera in grupul MOL in 2003 si a castigat o experienta profesionala solida conducand divizia de carduri de carburant, una dintre cele mai dinamice ale companiei [...] A elaborat si coordonat strategia la nivel de grup in ceea ce priveste cardurile de carburant, consolidand pozitia MOL in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa - n. red.)", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Kinga Daradics (foto) va prelua noua functie incepand cu aceasta luna.

Szabolcs Ferencz pleaca de la conducerea filialei locale a MOL dupa un mandat de un an si jumatate. El a fost promovat la conducerea unei divizii nou-infiintate in cadrul grupului MOL, Corporate Affairs.

"Intentionez sa indeplinesc toate obiectivele stabilite pentru MOL Romania, atat pe termen mediu cat si lung. Pe de alta parte, mi-a fost incredintat un capital important, pe care sa-l dezvolt: echipa de profesionisti a filialei locale", a declarat Daradics.

Kinga Daradics a absolvit Universtatea Babes Bolyai din Cluj Napoca si detine o diploma de Executive MBA obtinuta in cadrul Universitatii Sheffield, Marea Britanie.

MOL opereaza in Romania o retea de 128 de benzinarii. Grupul cu sediul in Budapesta are peste 1.600 de benzinarii in Europa.

Principalele companii care distribuie carburanti sunt OMV Petrom (parte a grupului austriac de petrol si gaze OMV), Rompetrol (din grupul kazah KazMunaiGaz), Lukoil Romania (subsidiata a grupului rus Lukoil) si MOL (Ungaria).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
MOL Romania a deschis anul acesta 8 statii de servicii