Kinga Daradics este noul CEO si country retail manager pentru MOL Romania, in locul lui Szabolcs Ferencz, care a fost promovat la sefia unei divizii nou-infiintate la nivel de grup.
"Kinga Daradics si-a inceput cariera in grupul MOL in 2003 si a castigat o experienta profesionala solida conducand divizia de carduri de carburant, una dintre cele mai dinamice ale companiei [...] A elaborat si coordonat strategia la nivel de grup in ceea ce priveste cardurile de carburant, consolidand pozitia MOL in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa - n. red.)", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Kinga Daradics (foto) va prelua noua functie incepand cu aceasta luna.

Szabolcs Ferencz pleaca de la conducerea filialei locale a MOL dupa un mandat de un an si jumatate. El a fost promovat la conducerea unei divizii nou-infiintate in cadrul grupului MOL, Corporate Affairs.

"Intentionez sa indeplinesc toate obiectivele stabilite pentru MOL Romania, atat pe termen mediu cat si lung. Pe de alta parte, mi-a fost incredintat un capital important, pe care sa-l dezvolt: echipa de profesionisti a filialei locale", a declarat Daradics.

Kinga Daradics a absolvit Universtatea Babes Bolyai din Cluj Napoca si detine o diploma de Executive MBA obtinuta in cadrul Universitatii Sheffield, Marea Britanie.

MOL opereaza in Romania o retea de 128 de benzinarii. Grupul cu sediul in Budapesta are peste 1.600 de benzinarii in Europa.

Principalele companii care distribuie carburanti sunt OMV Petrom (parte a grupului austriac de petrol si gaze OMV), Rompetrol (din grupul kazah KazMunaiGaz), Lukoil Romania (subsidiata a grupului rus Lukoil) si MOL (Ungaria).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri