“Noi exprimam realitatea, iar aceasta nu arata pentru moment o iesire din recesiune. Atata timp cat masurile luate nu au fost benefice, iar Romania devine o tara majoritar importatoare, producatorii autohtoni vor suferi din ce in ce mai mult. Importurile masive de marfa mai ieftina nu vor avea un impact benefic pentru producatorii autohtoni, ci duc la inchiderea a din ce in ce mai multor firme”, a declarat pentru wall-street.ro Halil Bulut (foto).

Acesta nu poate vorbi despre modul in care se pregateste pentru perioada post-criza in conditiile in care “nu se vede inca lumina de la capatul tunelului”.

Totodata, Halil Bulut nu crede intr-o revenire a consumului in acest an. “Oamenii inca stau cu stresul ca pot ramane oricand fara un loc de munca, au salariile mici, cauta produse cat mai ieftine, fara a mai pune pret de multe ori pe calitate”, explica oficialul RoStar.

Citeste si:

Cea mai mare greseala comisa de seful RoStar inainte de intrarea in recesiune este reprezentata de investitia in sectorul imobiliarelor.

“Afacerea RoStar mergea bine, conditiile de acordare a creditelor erau relaxate si astfel am fost increzatori. De acum inainte nu va mai exista incredere in investitiile imobiliare, logistica, agricultura, ne vom axa pe afacerea de baza, RoStar, si investitii la momentul potrivit in acest sens”, afirma Halil Bulut.

Cititi si Criza a fost o palma buna. Oamenii o luasera razna