Respectand exigenta profesionalismului si a garantiei, firma PARTENER a fost investita in timp cu statutul de prim dealer Makita (pe segmentul sculelor electrice) si cu pozitia de importator de renume pe majoritatea gamelor de articole comercializate (sudura: Telwin, Lincoln Electric; compresoare: Fini, Airmaster; utilaje pentru constructii: Bomag, Enar; generatoare: Tecnogen si Pramac; echipamente de curatat sub presiune: Lavor Wash; pompe, hidrofoare: Ebara, Kerself, Grundfos).

In plus, dezvoltarea de game de articole sub brand propriu a devenit o constanta actionala pe termen mediu si lung, pompele, hidrofoarele si motopompele Wasserkonig si Wassertechnik, echipamentele de sudura Tehnoweld si utilajele pentru constructii Technik impunandu-se prin fiabilitate si calitate in aria de referinta.Ca furnizor de solutii pentru problemele clientilor, PARTENER manifesta un interes sustinut spre dezvoltarea parteneriatelor cu firme cu prestigiu international, spre extinderea gamelor de produse, a retelei de magazine proprii si de parteneri specializati.

Cu o arie de acoperire nationala, reteaua de centre service autorizate PARTENER asigura interventii prompte, cu un nivel inalt de profesionalism. Cele 8 centre de service proprii si cele 34 centre de service autorizate PARTENER dispun de un personal cu o experienta considerabila, dobandita sistematic in cadrul cursurilor de pregatire si trainingurilor organizate deopotriva de furnizorii PARTENER si de specialistii din cadrul firmei.

Expertiza resurselor umane este dublata de disponibilitatea pe stoc a pieselor de schimb pentru toata gama de produse din oferta curenta. Centrele de service autorizate dispun de SDV-istica corespunzatoare pentru interventii si verificarea functionarii in sarcina a produselor reparate, fiecare produs fiind probat cu minutiozitate dupa finalizarea reparatiei.

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca garantia reparatiilor in reteaua de centre service PARTENER este de 3 luni de zile pentru piesele inlocuite si pentru manopera aferenta lucrarilor de reparatie.

PARTENER colaboreaza cu o retea extinsa de supermarketuri si cu peste doua sute de firme specializate in revanzare carora le furnizeaza nu numai marfurile pe care acestia sunt interesati sa le comercializeze, dar si suport tehnic, de promovare si de ofertare, sprijin in organizarea propriei activitati de asistenta post - vanzare si asigurarea transportului. Alaturi de Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Targu Mures, Braila, Galati, clientii pot beneficia de serviciile si produsele firmei prin intermediul partenerilor in franciza, care afiseaza sigla PARTENER in Ploiesti, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Odorheiul Secuiesc, Deva, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Timisoara si Brasov.

Altfel spus, suntem prezenti acolo unde si atunci cand este nevoie de noi!

PARTENER isi propune sa fie aproape de clientii sai prin deschiderea unor noi locatii
asfel incat niciun magazin din retea sa nu se situeze la o distanta mai mare de 100 de kilometri. Indiferent de locatia in care clientii PARTENER isi vor desfasura activitatea, acestia vor fi sustinuti local de oricare centru PARTENER, cu produse, consumabile si cu actiuni de service menite sa solutioneze in timp util si cu profesionalism orice inadvertenta survenita.