Grupul irlandez Grafton Employment Group, activ in sectorul resurselor umane, l-a numit pe Robert Kicsi in functia de country manager al subsidiarei locale Grafton Recruitment, care furnizeaza servicii de recrutare generala.

Kicsi, 34 de ani, o inlocuieste pe Ivana Vacokova, care a parasit Romania pentru a se reintoarce in Slovacia, tara sa natala, unde a preluat functia de manager de grup pe zona Europei Centrale si de Est. Vacokova a condus compania in perioada ianuarie 2010 - martie 2011.

Robert Kicsi s-a alaturat Grafton Recruitment Romania dupa ce timp de trei ani a fost consultant pentru SpenglerFox, businessul de executive search al grupului irlandez. In perioada 2008 - 2011 a efectuat diverse proiecte de recrutare in Moldova, Bulgaria si Romania.

"Am decis sa accept acest rol deoarece mi-a oferit sansa de a ramane in cadrul grupului, loc in care imi face placere sa lucrez. De asemenea, noua pozitie imi ofera mai multa resposabilitate, posibilitatea de a lucra cu o echipa dedicata si de a fi parte in planurile de dezvoltare ale companiei din Romania", spune Kicsi.

Grafton Recruitment SRL (Romania) a inregistrat o cifra de afaceri de circa 300.000 de euro in 2009 si o pierdere de 185.000 de euro, arata datele postate de companie pe site-ul ministerului de Finante.

Sursa foto: LinkedIn


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si