Noul cabinet se bazeaza pe ideea Dental SPA, care imbina serviciile de estetica dentara cu tehnicile de relaxare, oferind si tratamente, cum ar fi injectii cu botox sau cu acid hialuronic.

“Am investit o suma importanta in deschiderea acestui nou cabinet, mare parte din bani fiind directionati catre utilarea corespunzatoare si implementarea conceptului de dental spa. Este vorba de aproximativ 30.000 de euro, pe care speram sa-i amortizam in trei ani. Nu a fost usor, deoarece spatiul disponibil este destul de mic”, a declarat, pentru wall-street.ro, Bogdan Bader (foto), actionarul principal si coordonatorul clinicii.

El a adaugat ca a ales aceasta locatie deoarece se adreseaza publicului din Baneasa Shopping City, oamenilor care locuiesc in zona si celor care necesita ingrijiri de urgenta, in conditiile in care Bucurestiul are lipsuri la acest capitol.

“Ne-am orientat catre mall pentru ca aici ne gasim o mare parte din publicul tinta, care isi doreste nu doar tratamente estetice dentare, dar si injectii cu acid hialuronic sau botox. In plus, Bucurestiul nu ofera multe variante in caz de urgente stomatologice, singura optiune a pacientilor fiind, pana acum, Facultatea de Stomatologie”, a precizat medicul stomatolog.

Citeste si:

Noua clinica, a treia deschisa de Bogdan Bader, are patru angajati, toti medici, care urmeaza programe de training intensiv, pentru a se descurca si fara tehnicieni sau asistente in activitatile lor.

Cabinetul este deschis sapte zile din sapte si ofera albiri, periaje profesionale, injectii cu botox sau cu acid hialuronic, dar si tratamente pentru copii. Urgentele stomatologice se pot trata inclusiv sambata si duminica, între orele 10-22.

Dr. Bader este specialist implantologie - parodontologie, membru al Societatii Germane de Parodontologie (DGP) si al Societatii Germane de Implantologie (DGI) , a studiat si s-a specializat peste 9 ani intr-o clinica arondata Universitatii Munster, din Germania.

Clinica German Dentist a fost fondata in 1999, avand in prezent 5 medici specializati in Germania, Franta si Italia, 9 asistente, precum si 2 igienisti dentari. Lantul mai include doua cabinete, in zonele Dorobanti si Unirii.