H&M, al doilea retailer de imbracaminte din Europa, va deschide luna aceasta trei noi magazine in Bucuresti, Oradea si Constanta, informeaza compania.
H&M va deschide pe 19 noiembrie un magazin in centrul comercial Sun Plaza. Acesta este al saselea magazin al retailerului suedez din Bucuresti.

De asemenea, compania va deschide luna aceasta doua unitati: in Lotus Center din Oradea, pe 24 noiembrie, respectiv in Maritimo Shopping Center din Constanta, pe 25 noiembrie.

Pana in prezent, retailerul international a deschis in Romania 8 magazine, dintre care 5 in Bucuresti (in AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall) si 3 in tara, in Brasov, Cluj si Timisoara.

H&M a avut in Romania, de la intrarea pe piata, in martie, si pana in luna august, vanzari de 193 milioane de coroane suedeze (21 milioane de euro), inclusiv TVA.

Compania a modificat tinta pentru noi magazine in acest an fiscal de la 250 de unitati la 265 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri