Compania Adrem Invest, specializata in ingineria tehnologica, a achizitionat firma elvetiana MTAG Marti Technologie, printr-o tranzactie de peste doua milioane de euro, si estimeaza pentru acest an afaceri in crestere cu 37%, la 171,7 milioane lei.
Firma elvetiana este specializata in engineering. Tranzactia a presupus si preluarea filialei MTAG din SUA, se arata intr-un comunicat al Adrem Invest, scrie Mediafax.

"Aceasta achizitie face parte din strategia de extindere a companiei la nivel mondial pe piata industriala si consolideaza totodata pozitia Adrem Invest pe piata de profil", a declarat intr-un comunicat Adrian Bodea, actionar si presedinte Adrem Invest.

Adrem Invest estimeaza o cifra de afaceri de 171,7 milioane lei in acest an, in crestere cu peste 37% comparativ cu 2011. Ponderea cea mai mare in cifra de afaceri revine operatiunilor din Romania, cu 148,6 milioane lei, diferenta reprezentand vanzarile derulate la nivel international.

In ceea ce priveste ponderea fiecarei divizii din portofoliul Adrem Invest, 45% din cifra de afaceri pe 2012 revine Diviziei Servicii Integrate, 41% apartine Diviziei SCADA & Automatizari, in timp ce Divizia Ingineria Proceselor inregistreaza 14%.

Compania are trei asociati persoane fizice, respectiv Adrian Bodea (45%), Corneliu Bodea (45%) si Andreia Mihaela Beatrice Bodea (10%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri