“Diversificarea activitatii Rominserv este unul dintre obiectivele propuse pentru acest an. Circa 30% din cifra de afaceri realizata la sfarsitul acestui an va rezulta din activitati prestate pentru clienti si parteneri din afara Grupului Rompetrol. Experienta, profesionalismul si implicarea personalului, politicile aplicate dupa normele europene privind protectia mediului si strategia coerenta si functionala de marketing, precum si oferta tehnico-financiara competitiva, au convins atat finantatorul, cat si beneficiarul final sa declare castigatoare a licitatiei compania Rominserv. Doar serviciile de calitate mentin competitivitatea pe piata si pot genera cresterea cifrei de afaceri in mod constant” , declara Cristian Hubati, director general al Rominserv.

La licitatie au participat companiile Danfoss (Danemarca), ca unul dintre furnizorii de solutii de renume - intr-o prima faza, si Naval Oy (Finlanda) .

Compania a fost selectionata in baza unor criterii de performanta, respectiv capabilitatea si adaptabilitatea in ceea ce priveste oferta de produse conforme cu cerintele complexe ale clientului, criterii care se aliniaza celor mai ridicate standarde de calitate.

Rominserv a obtinut in 2005 o cifra de afaceri de 113,6 milioane USD , in crestere cu 109% fata de 2004. Aceasta crestere este rezultatul finalizarii cu succes a mai multor proiecte de modernizare , beneficiari fiind Rompetrol Rafinare si Rompetrol Petrochemicals, precum si a derularii reviziei care se efectueaza o data la 4 ani la rafinaria Petromidia. Pentru 2006, compania Rominserv estimeaza o cifra de afaceri de 200 de milioane de dolari.