Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti a anuntat sambata ca oferta financiara depusa de S.C. PA&CO International S.R.L. in asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. si Search Corporation S.R.L. pentru obiectivul "Reparatii sistem rutier pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti calea I Km 23-Km 46 si calea II Km 23-Km 27; Km 36-Km 43", a fost declarata corespunzatoare de comisia de evaluare, informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).

Valoarea ofertei facute de S.C. PA&CO International S.R.L. in asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. si Search Corporation S.R.L. este de 106,204 miliarde lei (30,221 milioane euro), iar termenul de realizare a lucrarii este de 5 luni. Oferta tehnica a fost declarata corespunzatoare si a primit un punctaj de 15,00 puncte.

In vederea licitatiei publice de proiectare si executie pentru obiectivul mentionat au cumparat documentatia un numar de 17 societati, dar pana la data limita de depunere a ofertelor, 16 iunie 2006 ora 9, au fost depuse doar doua oferte: una venita de la SC Alpine Mayreder Bau Gmbh Bucuresti in asociere cu SC Alpine SA Bucuresti si SC Consilier Construct SRL si una venita de la S.C. PA&CO International S.R.L. Onesti in asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. Bucuresti si Search Corporation S.R.L. Bucuresti.

Comisia de evaluare a analizat ambele oferte pe baza urmatoarelor criterii: solutia tehnica, siguranta in exploatare, costul estimativ al lucrarii si durata tehnica corespunzatoare.

Dupa verificarea tuturor documentelor, comisia de evaluare a declarat drept ofertant calificat S.C. PA&CO International S.R.L. in asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. si Search Corporation S.R.L. si a exclus SC Alpine Mayreder Bau Gmbh in asociere cu SC Alpine SA si SC Consilier Construct SRL.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si