Unilever South-Central Europe (USCE) a inceput lucrarile de constructie la fabrica de produse alimentare de la Ploiesti, care va reuni productia centrelor de la Otopeni si Târgu Mures intr-o singura unitate si ar urma sa devina operationala pana la sfarsitul anului
Unilever a inceput lucrarile de constructie la noua fabrica de produse alimentare din Ploiesti. Noua capacitate de productie, construita pe un teren aflat in proprietatea companiei, urmeaza sa devina operationala pana la sfarsitul acestui an.

Unilever isi va transfera in aceasta fabrica productia de condimente, supe si sosuri Knorr de la Otopeni, precum si cea de margarina Rama si Delma de la Targu Mures. In Ploiesti se afla si fabrica de detergenti a Unilever. Prin transferul productiei de alimente in Ploiesti, compania isi va concentra intreaga activitatea de productie din Romania in aceeasi locatie.

La inceputul lunii martie a acestui an, Unilever a anuntat ca va investi 3 milioane de euro pentru a crea un singur centru de productie in Romania. Investitia are ca scop eficientizarea operatiunilor de productie si distributie si va contribui la planul de dezvoltare pe termen lung a companiei. Constructia noii fabrici de alimente face parte din acest plan. Consolidarea productiei va permite companiei sa ii serveasca mai eficient pe partenerii sai din tara, precum si pe consumatorii sai romani.

Compania multinationala Unilever este prezenta pe piata romaneasca de peste zece ani, iar pana in prezent a investit peste 90 milioane euro, fiind al 13-lea mare investitor strain al tarii. Operatiunile sale din zona de centru-sud a Europei sunt coordonate, din Romania, de catre Unilever South-Central Europe (USCE).

Portofoliul de marci pe care USCE le comercializeaza pe piata romaneasca, prin cele doua mari divizii – produse de ingrijire casnica si personala, produse alimentare – include marci precum Dero, Omo, Bona, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Sunsilk, Rexona, Axe, Delma, Rama, Delikat, Knorr.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si