Cea mai mare linie de tuburi si camine de canalizare din beton din Romania a fost inaugurata astazi de Elpreco in cadrul sectiei Beton Greu din Craiova. Avand la baza tehnologia consacrata si armonizata standardelor europene tehnologie daneza Pedershaab -, investitia se cifreaza la aproximativ 4,5 milioane euro.
Elpreco continua seria modernizarilor prin investitii in productia materialelor de constructii, cu o noua linie de fabricatie a tuburilor de canalizare din beton. Pe langa tuburile propriu-zise, cu dimensiuni variate, intreg sistemul este compus si din camine de vizitare cu trepte precum si din garniturile de cauciuc necesare imbinarilor aferente.

Dan Caprioara, directorul general Elpreco, declara:O caracteristica importanta a acestor sisteme este siguranta unei etansietati perfecte prin garniturile din cauciuc in sistem uscat. Posibilitatile multiple de imbinare a elementelor componente care sunt de dimensiuni variate, atat ca lungime cat si ca diametru este de asemenea un alt avantaj, crescand considerabil numarul proiectelor de canalizare in care acestea pot fi utilizate.

Cu o durata mare de viata si o garantie de 10 ani oferita, sistemele de canalizare din beton se monteaza usor, fara riscuri de deteriorare. In functie de proiect, se poate opta pentru tuburi cu mufa din beton simplu sau armat dar si pentru tuburi cu cep si buza sau tuburi pentru executia prin impingere jacking pipes.

Datorita unei colaborari excelente a specialistilor Elpreco cu firma daneza Pedershaab, montarea noii instalatii complexe a fost executata in numai 4 luni, din luna aprilie paana la sfarsitul lunii iulie a acestui an, cand am inceput sa producem efectiv, realizand probele aferente de functionare in conformitate cu graficul prestabilit, a mai precizat Dan Caprioara.

Elpreco mai produce si elemente din beton celular autoclavizat (BCA), sisteme de invelitori si accesorii pentru acestea, precum si elemente pentru pavaj, fiind un nume cunoscut pe piata romaneasca, cu o traditie de peste 40 de ani in domeniu.

Preocuparile permanente de crestere a calitatii produselor in paralel cu extinderea capacitatilor de productie au condus la realizarea unor investitii de peste 3o milioane de euro in ultimii 10 ani.

Elpreco are ca actionar Fondul American de Investitii Broadhurst, administrat in Romania de Compania New Century Holdings (NCH).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri