Un alt angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) cere procurorilor si corpurilor de control ale Guvernului sa verifice activitatea institutiei, care ar fi plina de nereguli. "Dovezile sunt acolo, trebuie doar cercetate", spune un director al proiectelor cu fonduri europene, proaspat inlaturat, potrivit Digi24.

Conducerea companiei are insa o alta varianta. "Poate domnul ministru prin Corpul de control sau primul ministru prin Corpul sau de control sa dispuna o ancheta si la CNADNR. Acolo sunt lucruri mult mai grave decat ceea ce spun colegii mei, iar dovezile sunt acolo. Nu trebuie decat sa vina un corp de control, un organ de cercetare abilitat", spune Stefan Scorus, fost director in cadrul CNADNR.

Simplu angajat acum, Stefan Scorus spune ca se incearca inlaturarea lui abuziva din companie. In urma reorganizarii CNADNR, directia de monitorizare a proiectelor cu finantare europeana, condusa pana de curand de acesta, a fost desfiintata. Lui i s-ar fi propus un alt post, pe care l-a refuzat.

Citeste articolul integral pe Digi24.

Sursa foto: Drum in constructie / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri