Dorina Badea, 34 de ani, este noul CFO al companiei Credex, compania de credit din cadrul grupului ALTEX.

Dorina a lucrat timp de 7 ani in cadrul grupului financiar Porsche Romania unde, in calitate de Director Financiar, a elaborat si a coordonat strategii financiare pentru companiile din cadrul grupului: Porsche Leasing Romania, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Bank Romania.

Absolventa a facultatii de Finante, Banci si Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Dorina a urmat si numeroase cursuri de specializare si training-uri, printre care unul de 2 ani la Porsche Holding Austria si unul la Institutul Bancar Roman. In prezent urmeaza un curs post-universitar la ACCA- Association of Chartered and Certified Accountants.

Principalele sale atributii in cadrul Credex vor fi, printre altele, realizarea diagnosticului financiar, luarea deciziilor financiare si controlul financiar intern. Impreuna cu Directorul General, in cadrul sistemului informational-financiar, noul CFO Credex va angaja unitatea fata de institutii publice, institutii financiare, societati de asigurare si unitati economice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si