Firma olandeza CSI Industries a investit un milion de euro in constructia a doua fabrici, la Cluj-Napoca, unde vor fi asamblate instalatii de productie si transport automatizate a bunurilor de larg consum, a declarat, ieri, agentiei Mediafax, administratorul celor doua unitati, Daniel Malutan. CSi Romania si Alpha Las, amplasate pe o suprafata de 2.500 de metri patrati, vor avea acelasi management, iar productia va fi livrata, in primii doi ani de functionare, pe piata europeana si in Mexic.

"Investitia pentru CSi Romania a fost de 300.000 de euro, iar pentru Alpha Las de 700.000 de euro. Prima va proiecta si monta instalatiile, iar cea de-a doua le va produce", a explicat Malutan. El a precizat ca o parte din proiecte se realizeaza, in prezent, in Olanda, dar in timp se va realiza transferul in Romania. "In acest sens, in urmatorii doi ani intentionam sa extindem capacitatea de productie. Pentru aceasta vom construi un spatiu de productie de 10.000 de metri patrati, care va insemna o investitie de doua milioane de euro", a mai aratat Malutan.

Oficialul firmei a mai afirmat ca, in aproximativ doi ani, o parte din instalatiile fabricate la Cluj-Napoca vor fi livrate si pe piata romaneasca. "Speram ca in acest interval activitatea economica din Romania sa creasca, astfel incat fabricile autohtone sa foloseasca astfel de instalatii", a mentionat oficialul firmei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Raiko Transilvania vrea sa se listeze pe AeRO in T3 2019