“Nu am fost si nici nu cred ca voi fi un antreprenor de tipul <<hai sa punem niste bani si sa facem mai multi>>. Imi place sa creez si bani, insa imi place sa creez si vinuri, este o industrie foarte frumoasa in care intra multi, insa foarte putini ies. Nu este mare diferenta intre ce fac acum si ce faceam inainte, doar ca acum o fac pe pielea mea. Trebuie sa faci diferenta intre ce iti place sa faci mai mult: la final de luna sa primesti un cec si sa stai linistit sau sa faci ceva care iti poarta numele si nu pre ate lasa sa dormi noaptea. Satisfactiile sunt mai mari cred atunci cand ai business-ul tau. Si la Halewood satisfactiile au fost mari, insa aveam fratele cel mare in spate, care ajuta ori de cate ori era greu. Acum trebuie sa fim mult mai atenti unde pasim”, a povestit Dan Muntean, in emisiunea Profesionistii in Retail.

Ideea unei afaceri proprii in acest domeniu a aparut de-a lungul timpului. Si-a dorit sa aiba via sa si “sa faca ce vrea cu ea fara sa intrebe pe altii”.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont