Reteaua germana de magazine de cosmetice si bunuri de consum Drogerie Markt (DM) are in vedere extinderea in regiunea Europei Centrale, de Est si de Sud, transmite Interfax, citat de Mediafax.

Primul pas in extindere va fi facut in Romania, unde "au inceput deja procedurile de infiintare a unei subsidiare DM si vom deschide unitati", a declarat directorul general al DM Ungaria, Wolfgang Strasser, care va conduce si operatiunile de pe piata romaneasca. Acesta a adaugat ca Bulgaria este, de asemenea, o tinta pentru companie.

Potrivit lui Strasser, planurile DM pe termen lung presupun un numar mai mare de unitati in Ungaria decat in Austria, si o rata de penetrare mult mai mare in Romania decat in Ungaria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri