Fostul premier Sorin Grindeanu este noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

"Le multumesc colegilor parlamentari pentru incredere. E un domeniu in care am activat, in care am terminat si facultatea si masterul. Sunt lucruri importante de facut. In primul rand, la ANCOM cred ca trebuie readuse lucrurile pe un fagas normal, avand in vedere ca acolo sunt specialisti in adevaratul sens al cuvantului. Nu cred ca o sa am o misiune dificila din acest punct de vedere", a declarat Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

El nu a dorit sa dea detalii despre o discutie avuta cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu premierul Mihai Tudose, aratand ca detaliile le vor da cei doi.

"Cert este ca azi am primit acest vot, ceea ce ma bucura, si inca odata le multumesc colegilor", a adaugat Grindeanu.

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat marti, cu 270 de voturi "pentru" si 117 "impotriva", numirea lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

Nominalizarea lui Grindeanu pentru aceasta functie a fost transmisa Parlamentului de premierul Mihai Tudose.

Sorin Grindeanu a primit in urma cu doua saptamani aviz favorabil pentru a ocupa functia de sef al ANCOM din partea Comisiei economice a Senatului si Comisiei pentru tehnologia informatiei din Camera Deputatilor.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri