"Le multumesc colegilor parlamentari pentru incredere. E un domeniu in care am activat, in care am terminat si facultatea si masterul. Sunt lucruri importante de facut. In primul rand, la ANCOM cred ca trebuie readuse lucrurile pe un fagas normal, avand in vedere ca acolo sunt specialisti in adevaratul sens al cuvantului. Nu cred ca o sa am o misiune dificila din acest punct de vedere", a declarat Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

El nu a dorit sa dea detalii despre o discutie avuta cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu premierul Mihai Tudose, aratand ca detaliile le vor da cei doi.

"Cert este ca azi am primit acest vot, ceea ce ma bucura, si inca odata le multumesc colegilor", a adaugat Grindeanu.

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat marti, cu 270 de voturi "pentru" si 117 "impotriva", numirea lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

Fostul ministru al...
Citeste si: Fostul ministru PSD Augustin Jianu trece in tabara lui Victor Ponta

Nominalizarea lui Grindeanu pentru aceasta functie a fost transmisa Parlamentului de premierul Mihai Tudose.

Sorin Grindeanu a primit in urma cu doua saptamani aviz favorabil pentru a ocupa functia de sef al ANCOM din partea Comisiei economice a Senatului si Comisiei pentru tehnologia informatiei din Camera Deputatilor.

Sursa foto: Agerpres foto