MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, continua planurile de extindere si deschide prima hyperclinica in Braila, care pune la dispozitia brailenilor servicii integrate de ambulator, imagistica si analize de laborator. Investitia in noua unitate a fost de 700.000 de euro.

Hyperclinica MedLife Braila se intinde pe o suprafata de 540 de metri patrati si ofera pacientilor servicii medicale multidisciplinare si tratamente pentru 24 de specialitati, printre care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL si dermatologie. Noua unitate cuprinde sala de investigatii gastroenterologice, un salon si 14 cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice. Echipa medicala este formata din circa 60 de angajati, medici si personal de suport.

“Inaugurarea unei noi hyperclinici si prima din Braila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, sustine planurile noastre de extindere si dezvoltare nationala. Vom prospecta in continuare piata in vederea extinderii la nivel national in orasele cu o populatie medie, atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field”, a mentionat Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Incepand cu 2009 a deschis sau a achizitionat 83 de unitati medicale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri