Cand il intrebi care sunt obiectivele sale pentru Vast Resources in acest an, Andrew Prelea, care a fost numit CEO al grupului in decembrie 2017, dar care era implicat in acest business de cativa ani, initial in calitate de consultant, apoi la nivel de management, vorbeste despre investitii de 10 milioane de dolari si de reduceri de costuri, dar nu cu angajatii.

”Avem un buget de investitii de 9,5-10 milioane de dolari pentru Romania in 2018. Banii vor merge in imbunatatirea minei Manaila, cu incepere imediata, vom cheltui un milion de dolari in urmatoarele 6-8 saptamani pentru a imbunatati mina existenta; 5,5 milioane de dolari pentru a construi noua unitate de procesare de la Manaila si cand vom finaliza problema cu Baita, ceea ce sper ca va fi in curand, avem, automat, un buget de 1,5 milioane de dolari pentru a o pune in productie si inca 2,5 milioane de dolari pentru alte imbunatatiri in urmatoarele 12 luni. Si mai sunt 2,5 milioane de dolari pentru primul trimestru din anul viitor, pentru a creste calitatea si productia”, explica Andrew Prelea, CEO Vast Resources, companie prezenta in Romania din anul 2012.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont