CFR Calatori a fost reorganizata printr-o hotarare a Consiliului de Administratie din data de 3 mai, numarul directorilor la nivel central a fost redus de la 13 la 9, iar posturile de consilieri si experti pentru informatii in afaceri au fost desfiintate, informeaza, vineri, compania, potrivit Agerpres.

"In noua structura, numarul directorilor la nivel central a fost redus de la 13 la 9. Posturi precum consilieri si experti pentru informatii in afaceri au fost desfiintate, iar angajatii au fost redistribuiti in functie de pregatirea profesionala. In urma acestor masuri, la fondul de salarii al CFR Calatori se face o economie de aproximativ 70 de mii de lei lunar", precizeaza sursa citata.

CFR Calatori a transportat, anul trecut, peste 54 de milioane de calatori, in crestere fata de 2016 cu mai mult de 1,5 milioane de calatori. Compania opereaza zilnic peste 1.200 de trenuri de calatori, din care mai mult de 75% sunt trenuri Regio. Compania are circa 13.000 de salariati.

Pe 21 martie 2018, Consiliul de Administratie al CFR Calatori l-a desemnat pe Leon Barbulescu in functia de director general al companiei, mandatul sau fiind de patru luni.

Citeste si:
FOTO: Acestea sunt noile vagoane modernizate de CFR Calatori
CFR Calatori a modernizat o...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si