Lech Przemieniecki a preluat conducerea PPT dupa ce timp de 5 ani a dezvoltat businessul de fashion TXM S.A din Polonia, iar anterior a ocupat pozitii de top management in cadrul Philips Lighting Europe. Despre motivele de a se reloca in Romania, Przemieniecki spune ca au fost atat personale, cat si de business:

„PPT este una dintre cele mai mari companii, daca nu chiar cel mai mare discounter de imbracaminte in prezent, nu doar in Romania, ci si in regiune. Mi-am petrecut ultimii 6 ani intr-o companie de fashion care era in aceeasi stare in care este PPT cand am preluat-o. Avea 200 de magazine doar in Polonia si dupa sase ani am reusit sa o facem de doua ori mai mare. Acum in PPT am un deja-vu, merg pe acelasi drum. Mereu in cazul tarilor noi din cadrul UE, dezvoltarea se face mult mai repede, este o regula comuna, schimbarile au loc mai des si mai repede. Pot sa fac aici mai mult decat am facut in Polonia si intr-un timp mai scurt”, spune CEO-ul PPT.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Rawpixel.com/Shutterstock