Platforma bulgărească nPloy, specializată în căutarea online de locuri de muncă având la bază tehnologie AI, a atras recent o nouă finanțare ce se ridică la aproape de 2 milioane de euro. Anterior, în august 2023, compania mai primise o rundă de finanțare tot în valoare de 2 milioane de euro. Bugetul va fi investit în continuarea extinderii nPloy pe piețele din România și Bulgaria, spun reprezentanții companiei.

În ultimul an, nPloy a prins tracțiune pe piața din România, rezultatele arătând o creștere de 250% a bazei de clienți de la un an la altul. În prezent, platforma are peste 170.000 de utilizatori activi și colaborează cu peste 1200 de companii din regiunea Europei Centrale și de Est, care își postează anunțurile de angajare. nPloy este integrată cu principalele sisteme ATS (Applicant Tracking System) folosite intern de companii, cum ar fi SuccessFactors, Workday, Lever, și alte peste 40 astfel de sisteme.

Noi am început pregătirile pentru „HR 2.0 - Piața muncii, între prudență și încetinire economică”, unul din cele mai importante evenimente din România dedicate pieței muncii. Vrei să afli cum trebuie să arate o campanie eficientă de employer branding care să contribuie la o piață a muncii mai sustenabilă? Îți aducem experții de care ai nevoie, pe 3 aprilie 2024, la Hotel Sheraton. Aflăm împreună insight-uri valoroase, de la profesioniștii care contează și care dau tonul în piața de HR. Asigură-ți un loc înscriindu-te gratuit AICI.

Noul capital de investiții va fi folosit pentru implementarea unei strategii de marketing, cu scopul de a crește baza de candidați cu peste 300% în România, în următorii doi ani. Platforma își propune să își consolideze poziția pentru industriile BPO și IT și are în plan intrarea pe o nouă piață în 2025.

Ne-am propus planuri ambițioase, iar noua finanțare obținută este un pas imens pentru a le transforma în realitate. Intenționăm să ne perfecționăm și să optimizăm toate aspectele procesului de recrutare. Printre obiectivele noastre viitoare se numără dezvoltarea unor funcționalități analitice care vor oferi informații în timp real despre tendințele pieței muncii, lucru care va îmbunătăți transparența și accesibilitatea atât pentru companii, cât și pentru candidați.

Konstantin Tsonev, Co-fondator nPloy

Konstantin Tsonev, Co-fondator nPloy

Nploy, platforma de job matching a fost creată în Bulgaria, în 2018, de antreprenorul Konstantin Tsonev și de un fost coleg de facultate. Tsonev își amintește că după ce și-a terminat studiile în străinătate și s-a întors înapoi în Bulgaria, n-a fost deloc simplu să-și găsească un loc de muncă. Acest impas l-a dus la o oportunitate de afacere, care ulterior s-a concretizat în Nploy.

Lansat ca un startup regional, nPloy a reușit să atragă deja peste 170.000 de utilizatori și peste 1.200 de companii de la lansarea sa. Platforma își propune să reducă prejudecățile și discriminarea în procesul de recrutare, oferind o modalitate anonimă de selectare a candidaților. Această abordare permite companiilor să formeze echipe diverse și incluzive.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri