Kaufland Romania a inaugurat astazi primul hipermarket estival amenajat intr-un cort pe litoral, in statiunea Mamaia Nord, judetul Constanta. Magazinul va sta la dispozitia cumparatorilor din aceasta zona pana pe 15 septembrie 2018.

Hipermarketul Kaufland are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.400 metri patrati, parcarea cuprinde 112 de locuri, iar programul de lucru al magazinului este de luni pana sambata intre orele 7:30 - 23:00 si duminica intre orele 8:00 – 22:00.

Hipermarketul estival este adaptat nevoilor clientilor aflati in vacanta, care vor gasi aici legume si fructe, produse proaspete, alimente de baza, carne si branzeturi preambalate, snack-uri, dulciuri, bauturi, produse nealimentare, articole pentru plaja, articole pentru camping si gratar, drogherie si un raion dedicat bauturilor racite. De asemenea, noul magazin estival de pe litoral are si un punct Grill, unde clientii pot lua rapid o masa.

„Vara aceasta venim mai aproape de clientii aflati pe litoral - mai exact la Mamaia, un loc preferat de multi turisti. Suntem mereu atenti la nevoile cumparatorilor nostri si ne adaptam pentru a fi alaturi de ei, sa le indeplinim dorintele. De aceea, pe parcursul verii le punem la dispozitie tot ceea ce credem ca le poate fi util intr-o vacanta pe malul marii. Suntem dinamici si mizam pe puterea noastra de a ne adapta la cerintele pietei actuale, iar acest hipermarket face parte din noua noastra strategie de expansiune”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Acesta este primul magazin deschis de Kaufland in anul financiar 2018 – 2019 (martie 2018 – februarie 2019), compania planuind deschiderea a 10 noi hipermarketuri in acest exercitiu si dublarea bugetului de investitii alocat expansiunii si modernizarii retelei, la 200 milioane euro, pentru a veni mai aproape de clienti si a le oferi o experienta de cumparaturi actuala, adaptata celor mai noi nevoi.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in sapte tari si o retea de 119 magazine in Romania. Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri