Nevoia romanilor de a face miscare a determinat multe companii sa ofera abonamente sportive printre beneficiile extrasalariale. Intre iulie 2017 si iulie 2018, numarul firmelor care au acordat abonament 7card cu acces la reteaua de centre sportive si de recreere din tara a crescut cu 46%. Peste 1.400 de angajatori ofera, in prezent, acest beneficiu. Dintre acestia, 40% acopera integral costul lunar al abonamentului 7card si 12% partial.

"Reteaua 7card a depasit 600 de locatii in peste 40 de orase. Avem acoperire la nivel national completa, mai este foarte putin potential de dezvoltare. Pentru piata din Romania suntem la o maturitate deplina. Este cam tot ceea ce puteam noi spera din punct de vedere al retelei de parteneri afiliati. 1.418 companii ofera acest benefici angajatilor. 40-45% dintre parteneri au cifra de afaceri sub un milion de euro", a declarat Iulian Circiumaru, co-fondator 7card.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Facebook / Seven Media