Sediul Fan Courier din Stefanesti a fost evacuat, marti dimineata, in urma unei amentari cu bomba. Conform primelor informatii, un mail ar fi fost primit de companie, angajatii fiind informati ca la punctul respectiv de lucru se afla un colet care va exploda la ora 11:00, scrie Ziare.com.

"Va informez ca IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112, de directorul Fan Courier, despre faptul ca in aceasta dimineata a primit un email, prin care era instiintat ca la punctul de lucru din Tunari exista un colet care va exploda la ora 11:00. Zona a fost izolata si se deplaseaza echipa pirotehnica", a transmis politia.

Pe pagina de Facebook, compania, condusa de Felix Patrascanu (FOTO), a transmis ca respectiva cladire va fi evacuata si ca ar putea interveni intarzieri in livrarea coletelor.

"Stimati clienti,

Din motive independente de vointa noastra, cladirea FAN Courier Stefanesti va fi evacuata incepand cu ora 10:30. Estimam ca intreruperea activitatii va dura pana la ora 11:30.

Citeste si:
Cum arata noua investitie de 25 MIL. euro a FAN Courier
Cum arata noua investitie de...

Vor exista intarzieri in preluarea si procesarea apelurilor telefonice si a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expeditiilor. Revenim cu informatii pe masura ce situatia sufera modificari. Ne cerem scuze pentru neplacerile create", este mesajul transmis de Fan Courier pe Facebook.

Contactati de wall-street.ro, reprezentantii companiei au declarat ca activitatea de curierat va fi reluata de la 12:00, in contextul in care echipa pirotehnica nu a gasit nici un colet suspect.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cum ajunge pizza la tine acasa? De la comanda la bacsisul curierului