Producatorul de cosmetice, Farmec Cluj, a realizat, anul trecut, un profit brut de 2,5 milioane euro, in crestere cu 55% fata de 2005 si o cifra de afaceri de 19 milioane euro, a informat, marti, un comunicat al companiei.

Majorarea profitului de anul trecut se datoreaza cresterii afacerilor cu 11%, la 19 milioane euro, de la 17 milioane euro cat a obtinut in 2005, dar si retehnologizarii si modernizarii sectiilor de productie care au generat scaderea costurilor de productie.

Compania Farmec isi defasoara activitatea de aproximativ 120 de ani in Romania. in ultimii 60 de ani si-a extins portofoliul la peste 400 de produse. Din totalul productiei, 20% il reprezinta exporturile in peste 40 de tari.

Investitiile in publicitate preconizate pentru anul acesta sunt de aproximativ 1,3 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

Anul trecut, actionarii Farmec Cluj au demarat un proiect de investitii de peste zece milioane euro, esalonat pe trei ani, pentru alinierea la normele tehnologice si ecologice impuse de Uniunea Europeana. Peste trei milioane euro au fost investiti in achizitia de utilaje noi pentru sectia de deodorante ecologice si lacuri de par.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Petcu, De'Longhi: Facem eforturi să păstrăm toți angajații din Cluj și Salonta
Setari Cookie-uri