Compania Cocor Bucuresti contracteaza un credit in valoare de 25 de milioane de euro pentru finantarea investitiilor de modernizare a centrului comercial din centrul capitalei, iar imprumutul va fi garantat prin ipotecarea magazinului , potrivit Monitorului Oficial consultat de NewsIn.

Imprumutul are o perioada de rambursare de pana la zece ani si una de gratie de maximum doi ani. De asemenea, dobanda maxima de contractare este Libor plus 4,75%. Rambursarea creditului va fi garantata prin instituirea unei ipoteci pe imobilul din Bulevardul I.C. Bratianu, potrivit unei decizii a actionarilor societatii.

Creditul vizeaza extinderea si modernizarea interiorului magazinului Cocor (rezistenta, arhitectura si instalatii), precum si amenajarea unei parcari pentru magazin. Actionarii au mai aprobat proiectarea si executia unui imobil in strada Theodor Sperantia din sectorul trei al capitalei.

Actionarii companiei Cocor Bucuresti au mai estimat pentru 2007 o cifra de afaceri de 15,8 milioane lei (4,64 milioane euro) si un profit net de 4,7 milioane de lei (1,38 milioane euro). Cifra de afaceri inregistrata de companie in anul 2006 a fost de 13 milioane de lei (3,82 milioane euro), cu un profit net de 3,6 milioane de lei (1,05 milioane euro), dupa impozitare.

Societatea, care are ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate, este controlata, potrivit ultimelor informatii disponibile pe pagina de internet a Rasdaq, de SIF Muntenia (18,90%), Liviu Ursan (13,50%), Daniel Stoica (13,32%), Broadhurst Investments Ltd (11,40%) si alti actionari (42,89%). Compania detine magazinul Cocor din Bucuresti, precum si hoteluri, restaurante si patiserii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image anunță reduceri de preț la legumele din programul Gusturi Românești
Setari Cookie-uri