Retailerul alimentar Profi Rom Food a lansat un nou concept de magazine, fiiGo, prezent in Bucuresti cu trei locatii, in Piata Victoriei si in zona Perla-Stefan Cel Mare.

Magazinul fiiGo de pe Calea Dorobanti, nr. 103-105, are o gama variata de produse, atat ambalate, cat si proaspete, de la mancare si bauturi, la salate, paste, sandvisuri si cafea.

Cafeaua costa intre 4 si 6 lei, hot dog-ul are un pret care variaza intre 4 si 15 lei. De asemenea, clientii au posibilitatea de a cumpara meniuri, formate din bautura (fresh de portocale, ceai sau cafea) si un sandvis (hot dog).

Magazinul are trei case de marcat, dintre care doua clasice si una self-scan, unde clientii pot scana si plati produsele dorite.

Pana acum, fiiGo este prezent in Bucuresti cu trei locatii, in Piata Victoriei si in zona Perla-Stefan Cel Mare, potrivit Google Maps.

Profi este un lant de supermarketuri si magazine de proximitate in Romania, detinut de catre fondul de investitii Mid Europa Partners. Profi Rom Food opereaza pe plan local supermarketurile si magazinele de proximitate Profi Standard, Profi City si Loco.

Anul trecut, Profi si-a majorat afacerile cu 25%, cel mai mare ritm de crestere dintre primii 10 jucatori, ajungand astfel la peste 5,9 miliarde lei. In acelasi timp, insa, in 2018 retailerul a iesit pe pierdere, cu 90 milioane lei. Cu cel mai mare ritm de deschideri de magazine in randul retailerilor din Romania, Profi a deschis in 2018 232 de magazine noi si a ajuns la o retea nationala de 925 de unitati. In prezent detine peste 1.000 de magazine si 15.000 de angajati.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, reprezentantii Profi nu au raspuns la solicitarea wall-street.ro pentru a da mai multe informatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri