Medicover a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 8,5 milioane de euro, cu 30% mai mare decat cea inregistrata in 2005, iar pentru anul 2007 vizeaza o crestere cu 25 de procente a veniturilor si o dublare a valorii investitiilor, la 3 milioane de euro, informeaza NewsIn.

Baza de abonati companiei de servicii medicale a ajuns la sfarsitul lunii decembrie 2006 la 44.000, cu 25% mai mare decat in anul precedent. Compania a informat ca numarul angajatilor care au preferat in pachetul extrasalarial abonamente de sanatate Medicover a depasit 45.000, iar numarul de companii abonate a ajuns la 1.300. Un procent de 75% din cifra de afaceri a furnizorului de servicii medicale Medicover este reprezentata de abonamente.

Compania a derulat in anul 2006 investitii de 1,5 milioane euro si intentioneaza ca in 2007 sa dubleze aceasta suma.

Medicover are in planul de dezvoltare relocarea clinicilor proprii in locatii mai spatioase care sa permita largirea numarului de servicii oferite, deschiderea de clinici noi, achizitionarea de aparatura de ultima generatie, traininguri de specialitate pentru personal si de comunicare cu clientii pentru echipele de medici, asistente si receptionere. In plus, compania doreste implementarea dosarului medical electronic si a ghidurilor clinice, precum si cercetarea periodica a gradului de satisfactie a abonatilor.

Medicover detine sapte centre medicale proprii, trei in Bucuresti si cate unul in Cluj, Iasi, Constanta si Focsani, iar pentru acoperirea nationala, compania asigura servicii medicale printr-o retea de 75 de parteneri agreati.

Compania Medicover concureaza pe piata de profil cu Romar, Medlife, Centrul Medical Unirea si Medsana.

Medicover este cea mai mare firma de servicii medicale din Europa Centrala si de Est, care detine lanturi de clinici private si centre de diagnostic in Polonia, Ungaria, Romania, Estonia si Republica Ceha.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
VIDEO Digitalizare în retail: Unde este nevoie de transformare digitală
Setari Cookie-uri