Cifra de afaceri a Interbrew Romania, unul dintre principalii jucatori din piata locala a berii, s-au situat anul trecut in jurul valorii de 160 de milioane de euro, in crestere cu aproximativ 15% fata de 2005.

"Avem planuri foarte ambitioase si estimam o crestere cu 30% a afacerilor in 2007" a declarat Liviu Irimia, directorul de marketing al companiei. Piata romaneasca de bere, care se situeaza in prezent la nivelul mediei europene in materie de consum per capita, va inregistra o crestere moderata anul acesta, de aproximativ 7%, a adaugat Irimia.

Interbrew Romania, filiala locala a concernului multinational InBev - numarul 1 mondial in productia de bere, este prezenta in Romania de peste 12 ani si produce marcile de bere Stella Artois, Beck's, Bergenbier, Lowenbrau si Noroc. De asemenea, compania importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Bergenbier este marca de bere numarul 1 in Romania, atat volumic cat si ca notorietate. La finalul anului 2006, Bergenbier a fost desemnat "cel mai valoros brand romanesc de bere" intr-un studiu realizat de Brandient si D&D Research.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Compania românească Ruris donează 600 de aparate pentru igienizare
Setari Cookie-uri