Google a promis angajaților din întreaga lume un bonus suplimentar de 1.600 dolari, după ce a amânat reîntoarcerea la birou în 2022, scrie Business Insider.

Pandemia de COVID-19 a determinat multe companii mari de tehnologie, inclusiv Amazon, Facebook și Microsoft, să acorde bonusuri suplimentare, într-un efort atât de a ajuta angajații să-și creeze un spațiu potrivit pentru munca de la distanță.

La începutul acestui an, un sondaj intern realizat de Google a arătat o scădere a stării de bine în rândul angajaților, ceea ce l-a determinat pe CEO-ul Sundar Pichai să anunțe o serie de beneficii suplimentare, inclusiv o vacanță în martie, un bonus în numerar de 500 dolari și o zi în plus de concediu.

Acum, Reuters raportează, citând un purtător de cuvânt al companiei, că angajații Google din întreaga lume vor primi echivalentul unui bonus de 1.600 de dolari în decembrie. De aceast bonus ar beneficia și stagiarii companiei.

Această decizie vine la scurt timp după ce Google a amânat întoarcerea angajaților la birou, depășind obiectivul inițial de 10 ianuarie 2022. Gigantul tehnologic va decide anul viitor ce locații din întreaga lume.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri