Brutăria artizanală Pain Plaisir rămâne fidelă principiului său de a deschide magazine "aproape de casă", optând pentru extindere într-o locație de interes pentru numeroși bucureșteni.

Astfel, cea de a cincea locație Pain Plaisir se află situată în apropierea Parcului Carol, mai exact pe Bulevardul Mărășești nr. 2B, zonă intens circulată de bucureșteni, în special în weekend.

Celelalte patru locații Pain Plaisir sunt Pain Plaisir Kiseleff, pe strada Barbu Delavrancea nr.1, Pain Plaisir Enescu, pe strada George Enescu nr.25, Pain Plaisir Floreasca, pe strada Puțul lui Zamfir nr.60 și Pain Plaisir Jiului, pe Jiului nr.8B.

Cât privește program, brutăria anunță faptul că magazinul este deschis de la 9:00 până la 19:00 de luni până vineri și de la 9:00 la 15:00 în weekend.

Brutăria Pain Plaisir rămâne prin urmare fidelă principiului anunțat în timpul pandemiei, de a se concentra pe deschiderea de magazine “aproape de casă”, pentru moment doar în București, deoarece, spuneau la vremea respectivă reprezentanții magazinului, "pâinea artizanală trebuie consumată proaspătă și cumpărată aproape zilnic, în lipsa agenților de conservare și afânare".

Fondată în 2013 de Irina Stăncescu și Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienților produse de brutărie și patiserie proaspete, cu maia si fără coloranţi, amelioranţi sau conservanti.

Sursa foto: Facebook / Pain Plaisir

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri