Primul magazin Primark, ce s-a deschis pe data de 15 decembrie 2022, a fost așteptat cu sufletul la gură de mulți români. Astfel, aceștia au fost prezenți în număr mare la deschiderea porților cunoscutului retailer irlandez, luând cu asalt articolele aflate la promoții, dar nu numai.

Retailerul a anunțat de altfel chiar de la acel moment că urmează deschiderea unui al doilea magazin, în AFI Cotroceni, iar acest lucru urmează să se întâmple chiar pe data de 20 iunie, de la ora 10.00.

Magazinele din București sunt supervizate de Maciej Podwojski, Director Vânzări Primark, Europa Centrală și de Est.

Acesta s-a alăturat echipei Primark în Marea Britanie în 2007, ca manager stagiar, extinzându-şi ulterior experienţa pe pieţele din Spania, Olanda și Germania. În 2011 a fost numit store manager la Primark Gelsenkirchen, Germania.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

Cât despre spațiul magazainului Primark din AFI Cotroceni, acesta este de aproximativ 3200 de metri pătrați, comparabil cu cel din ParkLake, care este însă un pic mai mare. Produsele, însă, și prețurile sunt identice atât în Primark ParkLake cât și în Primark AFI Cotroceni.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

Ca și în cazul Primark ParkLake, de altfel, și respectând în același timp folozofia grupului, și magazinul din AFI Cotroceni mizează pe prețurile mici, unele articole pornind chiar de la 9 lei.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

Maciej Podwojski s-a referit de asemenea și la numărul de angajați din AFI Cotroceni, arătând faptul că aceștia sunt în număr de 250, printre care și angajați străini din țări precum Iran și Maroc.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

De asemenea, acesta a mai remarcat și faptul că unele dintre articole sunt fabricate chiar în România, compania Primark începând colaborarea cu un număr de fabrici din țara noastră chiar înainte de a intra pe piața autohtonă.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

Nu în ultimul rând, Maciej Podwojski a explicat că investiția în Primark AFI Cotroceni este comparabilă cu cea din ParkLake. Totodată, săptămâna aceasta este una importantă pentru companie, care deschide nu mai puțin de 4 magazine în Europa, printre care și pe cel din București.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

Nu în ultimul rând, reprezentanții Primark au arătat că magazinul AFI Cotroceni are posibilitatea de a primi numeroși clienți simultan, fiind dotat cu 20 de case de marcat.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

Primark, un retailer irlandez, a fost înființat în Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani și deține în prezent peste 400 de magazine pe 14 de piețe. Retailerul a devenit cunoscut pentru prețurile sale accesibile, acesta ieșind în evidență inclusiv pentru faptul că nu are campanii publicitare și în general nu practică reduceri.

Deschidere Primark AFI Cotroceni

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri